Wrap με αβοκάντο και σολομό
- 20'
- Εύκολη
- 4-6
- Εκτέλεση
Υλικά
- 100 γρ. παντζάρια
- αλάτι
- πιπέρι
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 σκ. σκόρδο
- 1 κ.σ. θυμάρι
- 1 κ.γ. ξίδι, από λευκό κρασί
- 4 πίτες χορταρικών
- 100 γρ. τυρί κρέμα
- 150 γρ. καπνιστό σολομό
- 1 αβοκάντο
- 100 γρ. ρόκα
ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα.
Τυλίγουμε το κάθε παντζάρι σε αλουμινόχαρτο, προσθέτοντας στο κάθε ένα αλάτι, πιπέρι, 1 κ.σ. ελαιόλαδο, ½ σκ. σκόρδο, 1 κ.γ. θυμάρι και τα ψήνουμε 180°C για 30 με 40 λεπτά.
Ξεφλουδίζουμε τα παντζάρια, τα τρίβουμε στον χοντρό τρίφτη και τα βάζουμε σε ένα μπολ.
Ρίχνουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, το ξίδι και ανακατεύουμε.
Απλώνουμε 4 πίτες στον πάγκο εργασίας και μοιράζουμε το τυρί κρέμα, τον σολομό, αλάτι, πιπέρι, το αβοκάντο σε φέτες, το παντζάρι, τη ρόκα τυλίγουμε και σερβίρουμε.