Αρτόπουλος Πίτες

Η ΑΡΤΟΠΟΥΛΟΣ είναι μία αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση, η οποία βαδίζει εδώ και 30 χρόνια στο δρόμο της ανάπτυξης

Η εταιρεία

Η Αρτόπουλος Πίτες ιδρύθηκε από τον Νίκο και τον Στέφανο Αρτόπουλο περίπου πριν από 30 χρόνια στο Χαϊδάρι Αττικής, όπου και ξεκίνησε με την παραγωγή παραδοσιακών λιβανέζικων και αραβικών πιτών με την επωνυμία ‘’ZIK-ZAK’’. Από τότε μέχρι σήμερα η εταιρεία έχει εδραιωθεί στο χώρο της αρτοπαρασκευής παραδοσιακών προϊόντων ζύμης, κάνοντάς την γνωστή για την γεύση και ποιότητα της Αραβικής Πίτας που παράγει σε όλη την Ελλάδα. Όλα αυτά τα χρόνια οι επιχειρηματικές μας δραστηριότητές επικεντρώνονται στην παραγωγή και διάθεση υψηλής ποιότητας προϊόντων με εξαιρετική γευστική και διατροφική αξία.

Ιστορική αναδρομή

1989 Ο Νικόλαος Αρτόπουλος ξεκινά την παραγωγή Λιβανέζικης και Αραβικής πίτας στο Χαϊδάρι, με την εμπορική ονομασία ‘’ΖΙΚ – ΖΑΚ’’.

1993 Η αποδοχή των καταναλωτών οδηγεί σε αύξηση πωλήσεων και κατ’ επέκταση παραγωγικής δραστηριότητας. Η μετεγκατάσταση και η επένδυση σε νέα γραμμή παραγωγής, γίνονται πραγματικότητα.

2005 Λόγω της συνεχώς αυξανόμενης ζήτησης των προϊόντων προχωρά η οικογένεια ΑΡΤΟΠΟΥΛΟΥ σε επένδυση νέας μονάδας παραγωγής και μετεγκατάσταση στην Λ. Δημοκρατίας στις Αχαρνές Αττικής. Την ίδια χρονιά λανσάρονται επίσης 2 νέα προϊόντα – η Κυπριακή πίτα και η Αραβική με αλεύρι ολικής άλεσης.

close-up-picture-of-golden-wheat-in-countryside-2021-08-26-17-31-07-utc-2

Σκοπός μας και αξίες μας

Η ΑΡΤΟΠΟΥΛΟΣ είναι μία αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση, η οποία βαδίζει εδώ και 30 χρόνια στο δρόμο της ανάπτυξης. Στο τιμόνι της επιχείρησης βρίσκεται ο Στέφανος Αρτόπουλος-υιός του Νικολάου Αρτόπουλου και πιστά προσηλωμένος στις αξίες που του μετέδωσε ο πατέρας. Στην ΑΡΤΟΠΟΥΛΟΣ στόχος μας είναι να παράγουμε καθημερινά με μεράκι και τεχνογνωσία υψηλής ποιότητας προϊόντα ζύμης με σεβασμό στον Έλληνα καταναλωτή.

Σύγχρονες εγκαταστάσεις και ποιότητα

Η μονάδα παραγωγής πιτών βρίσκεται στις Αχαρνές Αττικής και περιλαμβάνει εγκαταστάσεις παραγωγής, αποθήκευσης, διανομής και γραφεία διοίκησης. Η ΑΡΤΟΠΟΥΛΟΣ έχει πιστοποιηθεί για την εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης της Ασφάλειας Τροφίμων ISO 22000 : 2005 και HACCP (Ανάλυση Κίνδυνων και Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου) στην παραγωγή προϊόντων ζύμης-πιτών. Σε όλη την παραγωγική διαδικασία απασχολεί εξειδικευμένο προσωπικό.

Πιστοποιήσεις

Στην Αρτόπουλος Πίτες έχουμε εξασφαλίσει πιστοποιήσεις ISO για τη διαχείριση της ασφάλειας τροφίμων και διέπουμε τον αυστηρό έλεγχο της εταιρείας μας.

ISO 22000 : 2005 – Συστήματα Διαχείρισης της Ασφάλειας Τροφίμων – Ανάλυση Κίνδυνων και Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου (HACCP). Το ISO 22000 είναι ένα Διεθνές Σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων που έχει αντικαταστήσει το Ελληνικό πρότυπο ΕΛΟΤ 1416.

Στόχος είναι η διασφάλιση της ασφάλειας των τροφίμων, δηλαδή η επίτευξη προϊόντων διατροφής ασφαλών για την υγεία του καταναλωτή. Το Σύστημα μπορεί να εφαρμοστεί σε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών και των ειδών διατροφής.

Βάσει του ισχύοντος, πλέον, Κανονισμού 852/2004 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Συμβουλίου, που αντικαθιστά την Οδηγία 93/43/ΕΟΚ απαιτείται η εφαρμογή, η διατήρηση και η αναθεώρηση ενός Συστήματος Διαχείρισης της Ασφάλειας Τροφίμων, στο οποίο περιλαμβάνεται η Ανάλυση Κινδύνων και Κρισίμων Σημείων Ελέγχου (HACCP) για τις επιχειρήσεις που: Παρασκευάζουν, Μεταποιούν, Παράγουν, Συσκευάζουν, Αποθηκεύουν, Μεταφέρουν, Διανέμουν, Διακινούν Προσφέρουν προς πώληση τρόφιμα.