Φλογέρες με μπανάνα και πραλίνα

Υλικά

Για τη σύνθεση

Για το σερβίρισμα

ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ

Εκτέλεση

Τοποθετούμε ένα τηγάνι με το σπορέλαιο σε μέτρια φωτιά.
Απλώνουμε τις πίτες στον πάγκο εργασίας.
Μοιράζουμε σε όλες τις πίτες το μασκαρπόνε και το απλώνουμε με ένα κουτάλι.
Μοιράζουμε την πραλίνα και απλώνουμε με ένα κουτάλι.
Κόβουμε τις μπανάνες σε φέτες και τις μοιράζουμε σε όλες τις πίτες.
Αλείφουμε περιμετρικά τις πίτες με νερό, τυλίγουμε τις άκρες και κλείνουμε σε ρολό.
Τηγανίζουμε τις φλογέρες σε δύο δόσεις για 1-2 λεπτά από κάθε πλευρά να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα.
Αφαιρούμε σε απορροφητικό χαρτί.
Σε ένα μπολ βάζουμε τη ζάχαρη, την κανέλα και βάζουμε μέσα τις φλογέρες, όσο ακόμα είναι καυτές, και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε με φρούτα, μέλι και δυόσμο. Εναλλακτικά, σερβίρουμε με σαντιγί, λιωμένη κουβερτούρα και λευκή κουβερτούρα, ζάχαρη άχνη και κανέλα.

Συνδεθειτε

Δεν υπάρχει λογαριασμός ακόμα;

Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε για να δείτε τα προϊόντα που αναζητάτε.