Υλικά
- 200 γρ. γαλοπούλα καπνιστή
- 280 γρ. αραβικές πίτες, μικρές
- 180 γρ. κέτσαπ
- 2 κ.σ. ρίγανη, ξερή
- 250 γρ. τυρί light, τριμμένο
- 1 αυγό, για το άλειμμα
Για το σερβίρισμα
- ρίγανη
ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C στον αέρα.
Κόβουμε τη γαλοπούλα σε λεπτές λωρίδες και αφήνουμε στην άκρη.
Απλώνουμε τις πίτες στον πάγκο εργασίας μας και απλώνουμε την κέτσαπ.
Μοιράζουμε τη ρίγανη, το τυρί και τη γαλοπούλα.
Με ένα πινέλο απλώνουμε νερό περιμετρικά στις πίτες και κλείνουμε στη μέση. Πιέζουμε για να κολλήσουν καλά. Συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία για τα υπόλοιπα υλικά.
Μεταφέρουμε σε ταψιά με λαδόκολλα και αλείφουμε με το αβγό. Ψήνουμε 10 λεπτά.
Σερβίρουμε με ρίγανη.