High protein nachos με τόνο

Υλικά

ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C στον αέρα. 
Τοποθετούμε τις αραβικές πίτες σε μια επιφάνεια κοπής τη μία πάνω στην άλλη. 
Κόβουμε την κάθε πίτα σε 8 τρίγωνα και τα απλώνουμε σε ένα ταψί. 
Ρίχνουμε το αλάτι, το πιπέρι, την πάπρικα και 1-2 κ.σ. ελαιόλαδο, και ανακατεύουμε με τα χέρια μας. 
Μεταφέρουμε το ταψί στον φούρνο και ψήνουμε για 10-12 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα και να τραγανίσουν. 
Βγάζουμε το ταψί από τον φούρνο, αφήνουμε να κρυώσουν ελαφρώς και αφήνουμε τον φούρνο στους 170°C στον αέρα. 
Προσθέτουμε τον τόνο και ανακατεύουμε ελαφρώς με ένα κουτάλι χωρίς να σπάσουμε τα νάτσος. 
Πασπαλίζουμε με τυρί, μεταφέρουμε ξανά στον φούρνο και ψήνουμε για ακόμα 6-8 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί και να πάρει χρώμα. 
Βγάζουμε από τον φούρνο και αφήνουμε να κρυώσει ελαφρώς. 
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι σε μια επιφάνεια κοπής και το αφήνουμε. 
Κόβουμε την ντομάτα εγκάρσια στη μέση και την πιέζουμε με τα χέρια μας μέσα σε ένα μπολ για να φύγουν όλα τα σπόρια. 
Aφαιρούμε τo κοτσάνι, την ψιλοκόβουμε σε κυβάκια και την αφήνουμε και αυτή στην άκρη μαζί με το κρεμμύδι. 
Κόβουμε το αβοκάντο στη μέση κατά μήκος, στρίβουμε με τα χέρια μας τα 2 κομμάτια από τις αντίθετες κατευθύνσεις, και το ανοίγουμε. 
Αφαιρούμε το κουκούτσι καρφώνοντας ένα μαχαίρι και βγάζουμε με ένα κουτάλι τη σάρκα του. 
Κόβουμε το αβοκάντο σε κυβάκια και το αφήνουμε και αυτό στην επιφάνεια κοπής. 
Χοντροκόβουμε τον κόλιανδρο και τον αφήνουμε και αυτόν δίπλα στα υπόλοιπα υλικά. 
Ρίχνουμε πάνω στα υλικά τον χυμό λάιμ, 1 κ.γ. αλάτι, πιπέρι και 1-2 κ.σ. ελαιόλαδο, και ανακατεύουμε. 
Βγάζουμε τα νάτσος από τον φούρνο και τα μεταφέρουμε σε μια πιατέλα. 
Προσθέτουμε από πάνω τη σαλάτα και σερβίρουμε.