Ελληνικά Τάκος με Φασόλια Χάντρες

Υλικά

Για το σερβίρισμα

ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ

Εκτέλεση

Σε κατσαρόλα με νερό που βράζει βάζουμε τα φασόλια και βράζουμε για 30 λεπτά.
Σουρώνουμε και αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C στον αέρα.
Κόβουμε το κρεμμύδι σε μικρά κομμάτια, το σκόρδο σε φέτες τις πιπεριές σε λεπτές λωρίδες και τα βάζουμε στο τηγάνι. Προσθέτουμε το μπούκοβο, αλάτι, πιπέρι, τη ζάχαρη, τα φασόλια και σοτάρουμε 2-3 λεπτά να καραμελώσουν τα λαχανικά.
Βάζουμε τη σάλτσα bbq, ανακατεύουμε και αφαιρούμε από τη φωτιά.
Εναλλακτικά, βάζουμε το μισό τυρί στο τηγάνι και ανακατεύουμε για να λιώσει.
Γεμίζουμε τα υπόλοιπα πιτάκια, μοιράζουμε το γιαούρτι και τον κόλιανδρο και σερβίρουμε ωμά.
Σερβίρουμε με ελαιόλαδο και πιπεριά τσίλι ψιλοκομμένη.