Wrap με fried chicken

Υλικά

Για το κοτόπουλο

Για το πανάρισμα

Για τη σάλτσα

Για τη σύνθεση

ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ

Εκτέλεση

Για το κοτόπουλο

Κόβουμε το κοτόπουλο σε λεπτές λωρίδες 1-2 εκ. και τις βάζουμε σε ένα μπολ.
Προσθέτουμε το ξινόγαλο, την πάπρικα, τη ρίγανη, το μπούκοβο, το σκόρδο ψιλοκομμένο, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε.
Καλύπτουμε με μεμβράνη και φροντίζουμε να εφάπτεται στο κοτόπουλο για να το κρατήσει βυθισμένο στη μαρινάδα.
Μεταφέρουμε στο ψυγείο για 3-12 ώρες.

Για το πανάρισμα

Τοποθετούμε ένα τηγάνι με το σπορέλαιο σε μέτρια φωτιά.
Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, το κορν φλάουρ, την πάπρικα, τη ρίγανη, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε.
Βάζουμε μέσα στο μπολ τις λωρίδες από το κοτόπουλο και ανακατεύουμε για να καλυφθεί όλη η επιφάνειά τους. Τηγανίζουμε σε 3 δόσεις για 4-6 λεπτά την κάθε δόση για να πάρει χρώμα και να ψηθεί καλά. Αφαιρούμε σε απορροφητικό χαρτί.

Για τη σύνθεση

Σε ένα μπολ βάζουμε το γιαούρτι, τη μουστάρδα, το μέλι και ανακατεύουμε για να ομογενοποιηθούν τα υλικά και έχουμε μια λεία σάλτσα.
Απλώνουμε τις αραβικές πίτες στον πάγκο εργασίας μας και μοιράζουμε τη σάλτσα.
Μοιράζουμε σε όλες τις αραβικές το κοτόπουλο, τα αβοκάντο σε φέτες, τον κόλιανδρο, τυλίγουμε και σερβίρουμε.

Συνδεθειτε

Δεν υπάρχει λογαριασμός ακόμα;

Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε για να δείτε τα προϊόντα που αναζητάτε.